Ph: +370-5-262-7990, +370-5-267-5404 | info@vivadens.eu   | Didlaukio g. 51, Vilnius, Lithuania, EU | VISOS ODONTOLOGIJOS PASLAUGOS
Nuolaidos konsultacijoms iki 50 %

VivaDens

Estetinės odontologijos centras

VivaDens

Estetinės odontologijos centras

 

Privatumo politika

Malonu, kad domitės IĮ Estetinės odonotologijos centro "VivaDens" (toliau - VivaDens) teikiamomis paslaugomis ir lankotės mūsų interneto svetainėje. Gerbiame Jūsų privatumą ir laikomės atitinkamos Privatumo politikos.

Bendrosios nuostatos
Internetu registruojantis į vizitą pas gydytoją, pateiktus asmens duomenis VivaDens naudoja tik registracijos vizitams, su gydymu ir profilaktika susijusiais tikslais, o registruojantis į seminarus ir kursus pateiktus asmens duomenis - tik registracijos ir kursų baigimo patvirtinimo tikslu, juos tvarko ir saugo nepažeisdamas klientų teisių ir asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių Lietuvos Respublikos teisės aktų (LR civilinio kodekso, LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, ES Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento bei kitų atitinkamų ES teisės aktų). Prieigą prie klientų asmens duomenų turintys VivaDens darbuotojai yra tiesiogiai susiję su klientui teikiamomis paslaugomis ir turi teisę juos tvarkyti.

Pageidaujantys registruotis vizitams pas gydytojus ar į VivaDens organizuojamus seminarus, kursus per VivaDens interneto svetainę, svetainėje užpildo registracijos formą. Registruodamiesi internetu, Jūs sutinkate, kad Estetinės odontologijos centras VivaDens tvarkys Jūsų pateiktus asmens duomenis.

VivaDens klientų ir interesantų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais nenaudoja.

Asmens duomenų teikimas trečiosioms šalims
Registracijos VivaDens interneto svetainėje metu Jūsų pateikti asmens duomenys tretiesiems asmenims neperduodami.
Jeigu vizito išlaidų mokestį ar mokestį už numatomas ar atliktas procedūras sumokate per PayPal ar atitinkamų bankų sistemą, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina PayPal ir atitinkamus Lietuvos, Europos ar pasaulio bankus bei jų serverius aptarnaujančios tarnybos.

Nuorodos į kitus tinklalapius
VivaDens interneto svetainėje gali būti pateikiamos rekomendacinės nuorodos į kitus tinklalapius, už kurių turinio teisingumą ir atitikimą galiojantiems teisės aktams VivaDens neatsako.

Sutikimas
Naudodamiesi internetine registracija į vizitus, seminarus, kursus ir pateikdami savo asmens duomenis VivaDens interneto svetainėje, Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.